ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μακρής στο {TS}: «Περιμένουμε να ΄ρθει…» – Τι επισήμανε ως ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πρόβλημα και όλα όσα μας είπε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μακρής στο {TS}: «Περιμένουμε να ΄ρθει…» – Τι επισήμανε ως ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πρόβλημα και όλα όσα μας είπε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τη νίκη επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 4-1, όπου η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και με τη δική του συμμετοχή ως αλλαγή, μίλησε στην κάμερα του Themasports.com ο Κύπριος επιθετικός, Ανδρέας Μακρής.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι…

Ξέραμε από την αρχή ότι η ΕΝΠ έχει καλούς παίκτες, παρότι ότι είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.  Όμως, παίζαμε μέσα στη Λεμεσό, μέσα στην έδρα μας.  Περιμέναμε και λέγαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.  Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που αντιπροσωπεύει την ομάδα, όμως, δείξαμε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε στο τέλος με ένα μεγάλο σκορ και αυτό δείχνει ότι έχουμε ομάδα που μπορεί να γυρίσει παιχνίδια, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και μέσα σε λίγα λεπτά καταφέραμε να το κάνουμε.

Τέτοιο πρόσωπο όπως έδειξε η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο απαγορεύονται στη συνέχεια και δη στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ και Απόλλωνα…

Όλες οι ομάδες έχουν και τις δικές τους καλές στιγμές και τις κακές.  Το πρώτο ημίχρονο ήταν τέτοιο που θα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα, να δούμε τα λάθη μας, όμως, δικαιούμαστε και εμείς οι ποδοσφαιριστές κάποτε να μην σου βγαίνουν όπως θέλεις τα πράγματα.  Είναι πολύ σημαντικό, το ξανά λέω, ότι είχαμε την αντίδραση, στο δεύτερο ημίχρονο, και αυτό δείχνει ότι ξέραμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και καταφέραμε μόνοι μας να γυρίσουμε το παιχνίδι, όπως έπρεπε να πράξουμε από την αρχή.

Μετά τα εκτός έδρας ντέρμπι με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, σειρά παίρνει αυτό του Σαββάτου στο «ΑΕΚ Αρένα»…

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας.  Το περιμένουμε πως και πως να ‘ρθει.  Οι μεγάλοι παίκτες είναι για μεγάλα παιχνίδια.  Περιμένουμε να ΄ρθει το Σάββατο να πάμε εκεί.  Είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα και θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι και θα πάμε με μόνο στόχο τους τρεις βαθμούς.

Μία τέτοια νίκη, όπως αυτή με την ΕΝΠ, είχε λιγοστό κόσμο στις κερκίδες…

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μπορώ να πω.  Είναι κρίμα μία ομάδα, όπως η ΑΕΛ, να είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και να έχει τόσο λίγο κόσμο.  Ελπίζω να αλλάξει αυτό στη συνέχεια και να έρθει ο κόσμος πίσω στα γήπεδα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top